Hyra lägenheter

Vill du hyra lägenhet i Åre

 Njut av skidåkning, vandra, upplev fjällatmosfären och bara må bra. Upplev ett sagolikt vackert landskap genom att hyra lägenhet i Åre. Åreskutan erbjuder lägenheter för dig året om, allt för att du ska få uppleva det magiska med Åre. Söker du en lägenhet i Åre med bekvämt gångavstånd till såväl liftar som skidåkning. Hos oss kan du hyra lägenhet i Åre med hög standard och perfekt läge. Åreskutan erbjuder det idealiska alternativet för dig som behöver boende.

Hyra lägenhet, Lake Lodge Åre

Under vintern 2015 byggdes Lake Lodge Åre, optimalt beläget precis nedanför VM 8:an- Åres populäraste lift- och skidbacke. Med ski-in ski-out läge har du ett perfekt utgångsläge. I Nationalarenan anordnas massa roliga evenemang varje vinter. Det är dessutom här VM i alpint arrangeras i februari år 2019. Läget är förtrollande då våra lägenheter ligger precis vid Åresjöns strand. Älskar du längdåkning kan du ta tillfället i akt, sätt på dig skidorna precis utanför dörren. Vill du hyra lägenhet med hög standard, uppskattar tillgång till bland annat bastu, tvättmaskin och torkskåp har du vunnit jackpot. Åreskutan erhåller lägenheter i olika storlekar, det finns fyra upp till tio bäddar i varje lägenhet. Vi erbjuder dig en lägenhet som passar dig och dina specifika behov.

Hyra Lägenhet, Storskutan

Ska ni hyra lägenhet i Åre, Storskutan är det perfekta boendet för er som är många. Lägenheten erbjuder sängplatser för tio personer, har tre stycken sovrum, ett stort och öppet kök-vardagsrum, två WC och ett duschrum. Boendet består av två lvåningar och ligger perfekt beläget avståndsmässigt till de flesta aktiviteter och nöjen. Kontakta oss om du har fler frågor eller funderingar.

En av världens bästa skidorter

Vill du hyra lägenhet i en av världens bästa skidorter? Åre är en anrik fjällby som erbjuder dig och din familj ett gediget utbud av skidåkning, shopping, restauranger och barer som sammantaget skapar storstadspuls. Det finns en anledning att internationella resemagasin flertalet gånger utsett Åre till en av världens bästa skidorter. Upplev adrenalinkicken vid skidåkning och njut av vidsträckta vyer. Välj mellan ett 50-tal förstklassiga restauranger, mysiga caféer och ett noga utvalt nöjesutbud. Allt med bekvämt avstånd till din lägenhet. När du vill hyra lägenhet i Åre erbjuder Åreskutan det perfekta boendet.

Hyr lägenhet i Åre i sommar   

Upplev Åre under sommaren, vill du vandra på Åreskutan, grilla vid stranden eller bada i grytorna i Ullån. Oavsett vad som tilltalar dig kan vi erbjuda dig lägenheter året om. Vill du hyra lägenhet i Åre så hjälper vi på Åreskutan dig. Söker du ett boende med hög standard, toppläge, sjötomt, utsikt från verandan och sandstrand för bad precis utanför huset. Nu har vi inte ens presenterat alla fördelar, men kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Boka hos Åreskutan

När du vill hyra lägenhet i Åre fyller du enkelt i ett bokningsformulär. Naturligtvis kan du också ringa oss så hjälper vi dig hyra lägenhet. Har du funderingar eller frågetecken, får du gärna kontakta oss. Vi erbjuder dig en lägenhet att hyra i fantastiska Åre.  Vi ser fram emot att höra av dig!