BOENDE

Härligt boende i Åre

Visste du att Åreskutan erbjuder boende hela sommaren, hösten och vintern. Åreskutan erhåller perfekta boenden för dig, dina vänner och din familj i Åre. Vill du spendera några dagar eller veckor i en anrik fjällby som erbjuder ett gediget utbud av såväl skidåkning, shopping som restauranger och barer. Kanske känner du till och med igen skidbackarna och vyerna från många världscupstävlingar eller internationella resemagasin. Åreskutan erbjuder modernt, bekvämt och centralt boende i Åre.

Skräddarsydda boende i Åre

Drömmer du om semester i Åre, vacker natur samt kvalitetstid med familj och vänner. Vill du njuta av klassisk skidåkning samtidigt som du bor i närheten av backen väljer du med fördel Åreskutans boende. Eller vill du uppleva Åre under sommartid med en välbehövlig träningsweekend, vandringar och golf, möjligheterna är oändliga. Vi har flera olika alternativ till boende för att kunna tillgodose dina behov och specifika önskemål. Kanske föredrar du ett charmigt och praktiskt boende med god standard och självhushåll. Valet är ditt här följer en kort summering kring våra respektive boenden.

Boende Silvavillan – Åre  

Optimalt boende för dig med stort sällskap. Silvavillan erbjuder ett rymligt boende uppdelat på två våningar som erhåller sängplastser för 10 personer. Med tre sovrum, kombinerat vardagsrum/tvrum, två WC, ett duschrum, en bastu samt en relaxavdelning har ni det viktigaste. Silvavillan är en fristående villa belägen i centrala Åre. Enbart 100 meter till Konsum, Systembolaget och Årebageri, 400 meter till Åre torg. Åk med en annan familj eller ta med hela kompisgänget, du väljer.

Boende Lake Lodge – Åre

Vintern 2015 byggdes Lake Lodge Åre beläget precis nedanför VM 8:an- Åres populäraste lift- och skidbacke. Med ski-in ski-out läge har du ett perfekt utgångsläge. I Nationalarenan anordnas massa roliga evenemang varje vinter. Det är dessutom här VM i alpint arrangeras i februari år 2019. Med ett förtrollande läge vid Åresjöns strand kommer du trivas som fisken i vattnet. Älskar du längdåkning kan du ta tillfället i akt, sätt på dig skidorna precis utanför dörren. Vill du hyra lägenhet med hög standard, boendet inkluderar bastu, tvättmaskin och torkskåp. Åreskutan erhåller lägenheter i olika storlekar, det finns fyra upp till tio bäddar i varje lägenhet.

Boende Storskutan -Åre

Perfekt om du söker ett boende för många, här hyr du lägenhet smidigt, Storskutan erbjuder sängplatser för tio personer, har tre stycken sovrum, ett stort och öppet kök-vardagsrum, två WC och ett duschrum. Vårt boende består av tvåvåningar och ligger perfekt beläget avståndsmässigt till de flesta aktiviteter och nöjen. Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta oss.